Του Instagram το…κάγκελο!

May 13th, 2018 Posted by Uncategorized No Comment yet

Δεν είναι μυστικό ότι το 2018 το social network που κερδίζει όλο και περισσότερους χρήστες είναι το Instagram, αυτός ο παράλληλος όμορφος κόσμος, που για την ώρα, κρατάει κάποιες αποστάσεις απο hoaxes, spams και λοιπά φαινόμενα άλλων εφαρμογών.

Στο MyPhotobooth, προσπαθώντας πάντα να καινοτομούμε, προσφέρουμε λύσεις και εφαρμογές που, εκτός από τη φωτογραφία, ενισχύει το βασικό στοιχείο των photobooths, που είναι η διασκέδαση. Όταν μάλιστα αυτή συνδυάζεται με upload στα social media,  είτε μιλάμε για γάμο, πάρτυ ή εταιρικό event, είναι εγγυημένη. Και κάπως έτσι δημιουργήθηκε το MyHashtag Spot.

Με το ΜyHashtag Spot, οι καλεσμένοι σας γίνονται το photo booth οι ίδιοι. Απλά ορίστε τα hashtags του event σας και προτρέψτε τους να ανεβάσουν φωτογραφίες στο Instagram (ή και το Twitter) από τα κινητά τους χρησιμοποιώντας τα. Το MyHashtag Spot εντοπίζει αυτόματα τα hashtags και εμφανίζει τις φωτογραφίες τους στην οθόνη. Στη συνέχεια, οι καλεσμένοι μπορούν να εκτυπώσουν τις φωτογραφίες τους, μπρανταρισμένες με το logo/όνομα/ημερομηνία του event.

Τέσσερα σημεία με ιδιαίτερο ενδιαφέρον:

  1. Το layout μπραντάρεται στο κάτω μέρος με logo, κείμενα κλπ. Άρα το “branding awareness” είναι εξασφαλισμένο είτε μέσω του εικαστικού είτε μέσω του hashtag.
  2. Η διαδικασια μπορεί να λειτουργήσει και αναδρομικά. Μπορεί να επικοινωνηθεί δηλαδή και να τρέξει μέρες πριν το event και όλες οι αναρτήσεις να εμφανιστούν στο hashtag spot εκείνη την ημέρα.
  3. Υπάρχει η δυνατότητα contest mode, άρα μπορούμε να ενθαρρύνουμε τους συμμετέχοντες να ανεβάζουν φωτογραφίες με το hashtag μας με το κίνητρο μιας κλήρωσης. Το contest mode λειτουργεί ως εξής: το μηχάνημα σετάρεται στις ώρες που θα διαρκέσει το event να βγάλει random όποιον αριθμό νικητών του ζητήσουμε.
  4. Το υλικό που εμφανίζεται στην οθόνη (μπρανταρισμένο) μπορεί να ανέβει ταυτόχρονα και σε εταιρική σελίδα στο facebook.

Καλά όλα αυτά θα πει κάποιος και  πολύ χρήσιμα για ένα εταιρικό event, αλλά πως θα μπορούσα να το χρησιμοποιούσα στο γάμο μου με επιτυχία; Η απάντηση είναι πολύ απλή. Με το MyHashtag Spot δεν υπάρχει photobooth στημένο  στο χώρο το βράδυ της δεξίωσης. Το photobooth βρίσκεται στα τραπέζια, στο dancefloor, στην εκκλησία, στο σπίτι του καθενός κατά τη διάρκεια της ετοιμασίας, ακόμα και πίσω στο bachelor.

Εσείς απλά βρείτε το…κάγκελο!

Δείτε όλα τα είδη photo booth εδώ.