Το δικό σας booth

Πως λειτουργεί

Το myphotobooth είναι εύκολο στη χρήση. Οι καλεσμένοι σας απλά ποζάρουν στο φακό, έχοντας τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τη μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ και funny props μας. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η υψηλής ευκρίνειας εκτυπωμένη φωτογραφία τους είναι έτοιμη! Ταυτόχρονα μπορούν να τη στείλουν άμεσα στο email τους, αλλά και στα social profile τους.

Παράλληλα, το υλικό ολόκληρης της εκδήλωσης αποστέλλεται σε σας, ενώ γίνεται διαθέσιμο και στο site μας. Δημιουργείται ειδικό album που  ξεκλειδώνει μόνο με τον μοναδικό κωδικό της εκδήλωσής σας. Σε όλη την διάρκεια χρήσης του Myphotobooth θα έχετε την συνεχή καθοδήγηση του προσωπικού σας βοηθού, ώστε  η διασκέδαση να μην σταματάει.

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Γιατί όραμά μας είναι να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι και να προβλέπουμε τις ανάγκες σας πριν ακόμα δημιουργηθούν. Τα μηχανήματά μας αναβαθμίζονται συνεχώς, με μοναδικό στόχο το συνεχώς καλύτερης ποιότητας αποτέλεσμα, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούμε ιδέες για να γίνει κάθε φωτογράφιση ακόμα πιο διασκεδαστική.

Την ίδια στιγμή δίνουμε μεγάλη σημασία στην εμφάνιση. Το MyPhotobooth δεν αποτελεί παραφωνία στην προσεκτικά διακοσμημένη δεξίωσή σας. Είναι μικρό, κομψό και καταφέρνει και γίνεται πάντα το hot spot της βραδιάς.

Εταιρική χρήση

Χρησιμοποιώντας πανίσχυρα software με πολλές δυνατότητες, το MyPhotobooth μπορεί να γίνει ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για κάθε εταιρική εκδήλωση ή προωθητική ενέργεια. Οι δυνατότητές του ξεκινούν από συλλογή emails και δεδομένων από τους χρήστες, μέχρι surveys που ενεργοποιούνται μέσω πολλαπλών απαντήσεων στην touch οθόνη.

Παράλληλα κάθε upload μπορεί να συνοδεύεται από preset hashtags και Like σε συγκεκριμένη σελίδα στο Facebook. Τέλος, οι  επιφάνειές του, αλλά ακόμα και οι φωτογραφίες προσφέρονται με ιδανικό τρόπο για branding, έτσι ώστε να είναι εναρμονισμένο σε κάθε εκδήλωση και να αυξάνουν του brand awareness σας, αφού, ούτως ή άλλως, συγκεντρώνει πάντα την προσοχή!

Είδη

Μικρό, όμορφο, αλλά πανίσχυρο, καθώς οι καλεσμένοι σας θα πάρουν σε 10 δευτερόλεπτα την εκτυπωμένη τους φωτογραφία, θα γράψουν τις ευχές τους με το χέρι στην οθόνη αφής, αλλά και θα ανεβάσουν κάθε φωτογράφιση στο email τους και στα social profile τους. Το layout των φωτογραφιών θα δημιουργηθεί σύμφωνα με τις επιθυμίες σας και θα ταιριάξει απόλυτα στο πάρτυ σας.

Εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες του MyPhotobooth basic και παράλληλα προσθέστε εγγραφή slow motion βίντεο και φίλτρα στις φωτογραφίες. Για εταιρική χρήση, συλλέξτε emails και δεδομένα των καλεσμένων, ενεργοποιήστε έρευνες και διαγωνισμούς μέσω λίγων μόνο αγγιγμάτων στην οθόνη και χρησιμοποιήστε το σαν ένα μοναδικό εργαλείο marketing.

Η επόμενη μέρα των photobooth είναι ήδη εδώ. Οι καλεσμένοι σας μπορούν να ποζάρουν μέσα σε οποιοδήποτε εικονικό βίντεο και να χρησιμοποιήσουν virtual αξεσουάρ και props που «φορτώνονται» πάνω τους και εμφανίζονται στην οθόνη. Η διασκέδαση απογειώνονται όταν συνειδητοποιούν ότι μπορούν να αλλάξουν βίντεο, αξεσουάρ και να ξεκινήσουν τη φωτογράφιση ή τη λήψη βίντεο με δικές τους χειρονομίες των χεριών στον αέρα.

Τοποθετήστε τον εαυτό σας σε περιβάλλον 360, επιλέγοντας φόντο μέσα από τη μεγάλη μας συλλογή και ανεβάστε τη στο facebook εκμεταλλευόμενοι τη δυνατότητα του συγκεκριμένου μέσου.

Η φωτογράφιση ποτέ δεν ήταν τόσο διασκεδαστική!

Με το ΜyHashtag Spot, οι καλεσμένοι σας γίνονται το photo booth οι ίδιοι. Απλά ορίστε τα hashtags του event και προτρέψτε τους να ανεβάσουν φωτογραφίες στο Instagram και το Twitter από τα κινητά τους χρησιμοποιώντας τα. Το software εντοπίζει αυτόματα τα hashtags και εμφανίζει τις φωτογραφίες τους στην οθόνη.

Στη συνέχεια, οι καλεσμένοι μπορούν να εκτυπώσουν τις φωτογραφίες τους, μπρανταρισμένες με το logo/όνομα/ημερομηνία του event.

Πρόσθετα

Μετατρέψτε το MyPhotobooth σε ένα κλειστό θάλαμο φωτογράφισης χρησιμοποιώντας τους λευκούς φουσκωτούς θαλάμους μας και εντυπωσιάστε τους πάντες στο χώρο με τον εξωτερικό LED φωτισμό τους. Το MyPhotobooth θα είναι το κόσμημα του πάρτυ σας και σ’αυτό θα βοηθήσουν τα μεταλλικά κολωνάκια και το κόκκινο χαλί που θα οδηγεί στο θάλαμο.

Επικοινωνήστε μαζί μας  για να σας κάνουμε τις προτάσεις μας για την απογείωση του δικού σας πάρτυ, δεξίωσης ή εταιρικής εκδήλωσης με το δικό σας booth!!