Ελληνικά English
Photobooth

Εταιρικά Events

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.

Στο MyPhotobooth προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες για να φέρουμε μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία στο επόμενο εταιρικό σας γεγονός.

Πως λειτουργει

Με την ενοικίαση ενός photobooth για την εταιρική σας εκδήλωση, μπορείτε να προσφέρετε στους συμμετέχοντες μια διασκεδαστική δραστηριότητα και να δημιουργήσετε ανεπανάληπτες αναμνήσεις. Οι εταιρικές εκδηλώσεις είναι μια ευκαιρία να συνδέσετε το προσωπικό σας, να ενισχύσετε το team building και να ενθαρρύνετε τη δημιουργικότητα. Με τη βοήθεια του photobooth μας, μπορείτε να προσθέσετε έναν επιπλέον παράγοντα διασκέδασης και αλληλεπίδρασης που θα απογειώσει το επίπεδο του εταιρικού σας event.

Με μια ποικιλία επιλογών photobooth και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να προσαρμόσουμε την υπηρεσία μας για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες και τις προσδοκίες του εταιρικού σας γεγονότος. Από τη διακόσμηση και την επιλογή του φόντου έως την προσαρμογή των φωτογραφιών με το λογότυπο της εταιρείας σας, είμαστε διαθέσιμοι για να δημιουργήσουμε μια εμπειρία που θα ξεχωρίσει.

My PhotoBooth

Καθε λεπτομερεια Μετραει.

Στο Myphotobooth κατανοούμε ότι η επιτυχία μιας εταιρικής εκδήλωσης εξαρτάται από την προσοχή που δίνετε στις λεπτομέρειες. Ακριβώς γι’ αυτό, προσφέρουμε μια εκτενή γκάμα photobooths που μπορούν να προσαρμοστούν ακριβώς στις ανάγκες σας. Από την πρώτη μας επικοινωνία μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε ότι η εκδήλωσή σας θα είναι άψογη και αξέχαστη.

Είναι η ευκαιρία να δημιουργήσετε μια μοναδική εμπειρία για τους καλεσμένους σας και να αφήσετε μια δυνατή εντύπωση. Με τα photobooths μας, κάθε στιγμή αποτυπώνεται με ζωντάνια και δημιουργικότητα. Επιλέξτε το photobooth που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ της εκδήλωσής σας και αφήστε μας να φροντίσουμε τα υπόλοιπα.

My PhotoBooth My PhotoBooth

ΤΥΠΟΙ PHOTOBOOTH

Classic photobooth

Classic photobooth

‘Eνα κομψό μηχάνημα που σας επιτρέπει να βγάζετε αστείες και fun φωτογραφίες με τους φίλους σας, δημιουργώντας μοναδικές αναμνήσεις.

Mirror photobooth

Mirror photobooth

Μια εντυπωσιακή εκδοχή του classic photobooth, όπου μπορείτε να βγάζετε φωτογραφίες μπροστά από έναν σικ καθρέφτη με led φωτισμό και να τις μοιράζεστε αμέσως στα social media

360

360

Μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να τραβάτε βίντεο 360 μοιρών. Κινηθείτε ελεύθερα ενώ η κάμερα περιστρέφεται γύρω σας και δημιουργήστε το πιο πρωτότυπο και διασκεδαστικό βίντεο

Show off

Show off

Κάντε το ίδιο το κινητό σας ένα photobooth! Τραβήξτε μία φωτογραφία από οποιοδήποτε σημείο της εκδήλωσης και εκτυπώστε την αυτόματα.

Συχνες ερωτησεις

Ποια είναι η διαθέσιμη διάρκεια λειτουργίας του photobooth;

Η διάρκεια λειτουργίας του photobooth μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες της εκδήλωσης σας. Συνήθως, προσφέρουμε πακέτα με διάρκεια από 4 έως 6 ώρες, αλλά μπορούμε να προσαρμόσουμε τον χρόνο ανάλογα με τις επιθυμίες σας.

Τι είδους προσαρμογές μπορούμε να κάνουμε στο photobooth για να το ενσωματώσουμε στην εταιρική μας εικόνα;

Μπορούμε να κάνουμε το photobooth branded, να φτιάξουμε custom folders, props ή και backdrop που αντιστοιχούν στην εταιρική σας ταυτότητα.

Ποιες είναι οι επιλογές για τον τρόπο παράδοσης των φωτογραφιών;

α) Μπορούμε να παρέχουμε φωτογραφίες σε ψηφιακή μορφή μέσω email

β) Να τις ανεβάσουμε σε μια online πλατφόρμα, όπου μπορούν όλοι οι καλεσμένοι να έχουν πρόσβαση με ένα μοναδικό κωδικό που θα υπάρχει στη θήκη που θα πάρουν μαζί με την φωτογραφία. (Οι φωτογραφίες ανεβαίνουν στο άλμπουμ σε 5 εργάσιμες).

γ) Οι φωτογραφίες αποστέλλονται με WeTransfer σε εσάς μέσα σε 5 εργάσιμες μέρες.

Πώς μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι το photobooth θα ενσωματωθεί ομαλά στον χώρο της εταιρικής εκδήλωσής μας;

Κατόπιν συνεννόησής μας,  το photobooth θα τοποθετηθεί στον χώρο πριν την έναρξη της εκδήλωσης και προσέλευσης του κόσμου σε χώρο που θα μας υποδείξετε. Ο χώρος που θα πρέπει να τοποθετηθεί θα πρέπει να είναι σε σημείο που να φαίνεται αλλά και να μην εμποδίζει την ροή της εκδήλωσης σας.

Espa banner Espa banner