Ελληνικά English
Photobooth

Όλα για τα photobooth props

Όλα για τα photobooth props

Τα photobooth κατά γενική ομολογία είναι διασκεδαστικά, αλλά έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί; Τα photobooth props που θα επιλέξετε σίγουρα θα κάνουν μεγάλη διαφορά.

Ναι, είναι διασκεδαστικό να βγάζεις φωτογραφίες με τους φίλους ή τους συναδέλφους σου σε διάφορες εκδηλώσεις ή γάμους. Πόσο πιο διασκεδαστικό όμως είναι να βγάζεις φωτογραφίες ντυμένος ως πειρατής για παράδειγμα;

Το fun του photobooth έγκειται και στα props του και στο γεγονός πως μπορείς να γίνεις όποιος θέλεις!

Από αρχαίοι Έλληνες σε πυροσβέστες, μουστάκια και ζώα ή ζώα με μουστάκια και πολλά άλλα που σας απαλλάσσουν από να λέτε συνέχεια “cheese!” μπροστά από το φακό.

Ακόμα και αν θέλετε να κάνετε σίγουρο πως, αν κάποιος μπερδευτεί στο party του γάμου σας, με τα props του photobooth θα ξεχωρίσετε με τα ειδικά “groom” & “bride” και σίγουρα δεν θα υπάρχει περιθώριο λάθους.

Επίσης, η προσωπική σας σφραγίδα μπορεί να ενσωματωθεί με props που θα φτιάξετε εσείς!

Σε ένα παιδικό πάρτι, τα παιδιά μπορούν να φτιάξουν μία χειροτεχνία, έναν Άγιο Βασίλη για παράδειγμα, και να φωτογραφηθούν μαζί του. Τα παιδιά χαίρονται όταν φτιάχνουν πράγματα και πόσο μάλλον όταν μετά έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί τους!

Και αν δεν πρόκειται για παιδικό πάρτι, σε ένα πάρτι για ενήλικες μπορείτε να φτιάξετε κάτι που να αποτελεί εσωτερικό αστείο της παρέας σας!

Ξεκινήστε με τις απλές χειροτεχνίες που κάναμε στο σχολείο, από χάρτινα καπέλα και καράβια μέχρι σαΐτες! Ακόμα κι αν έχετε μεγαλώσει πια, μη χάνετε την ευκαιρία να έρχεστε κοντά με την παιδική σας πλευρά.

My PhotoBooth

Αν παρόλα αυτά, θα θέλατε μια πιο επαγγελματική δουλειά, στο MyPhotobooth, έχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε τα δικά σας props.

Επικοινωνήστε μας τις ανάγκες σας και τις ιδέες σας και αφήστε τα υπόλοιπα πάνω μας!

ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ
Espa banner Espa banner