Ελληνικά English
Photobooth

Ποιο photobooth να επιλέξω για την εκδήλωση μου;

Ο τύπος του photobooth που χρειάζεστε για την εκδήλωσή σας εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως ο τύπος και το ύφος της εκδήλωσης σας, ο χώρος και φυσικά το δικό σας στυλ αλλά και των καλεσμένων σας. Παρακάτω θα βρείτε τα τους πιο δημοφιλείς τύπους photobooths που μπορείτε να εξετάσετε.

Το mirror booth προσθέτει μια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας και σύγχρονου στυλ σε κάθε είδους εκδήλωση είτε είναι γάμος είτε εταιρική εκδήλωση. Με τον ίδιο τρόπο όπως και στο κλασσικό photobooth, φωτογραφίζεστε στο φακό, μόνο που σε αυτή την περίπτωση υπάρχει μπροστά σας ο ολόσωμος καθρέπτης με τον led φωτισμό που κάνει την φωτογράφιση ακόμα πιο συναρπαστική.

My PhotoBooth

Το κλασικό photobooth είναι ιδανικό για ένα κομψό  πάρτι και η εμφάνιση του ταιριάζει εξίσου καλά σε μοντέρνο όσο και σε πιο κλασσικό χώρο, προσθέτοντας μια δόση διασκέδασης και αυθεντικότητας σε κάθε εκδήλωση. Ξεκινάτε διαλέγοντας κάποιο από τα props που υπάρχει στο τραπεζάκι δίπλα στο photobooth και έπειτα ποζάρετε μπροστά στον φακό με αστείες γκριμάτσες ή το πιο πλατύ σας χαμόγελο. Αφού τελειώσετε παίρνετε ο καθένας την φωτογραφία του εκτυπωμένη ή και  σε email αν το επιθυμείτε.

Tο 360 videobooth είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν μια επική και εντυπωσιακή εμπειρία στην εκδήλωση τους.  Η μοναδική του εμφάνιση και η δυνατότητα δημιουργίας πρωτότυπων 360 βίντεο το καθιστούν το κέντρο της προσοχής και το σημείο ενδιαφέροντος σε κάθε τύπο εκδήλωσης. Ανεβαίνετε πάνω στην πλατφόρμα, χωρητικότητας έως και 4 ατόμων και αρχίζετε να κινείστε  και να χορεύετε στην κάμερα που περιστρέφεται γύρω από αυτούς. Σε μόλις λίγα λεπτά έχετε το πιο fun βίντεο της ζωής σας.

 

Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω και λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες σας επιλέξτε αυτό που θα έχει τα πιο πολλά +.

  • Τέλειο fit  στον χώρο
  • Αρμονία με το στυλ και την διακόσμηση
  • Διασκέδαση για εσάς και τους καλεσμένους σας
  • Να ταιριάζει στο budget σας

Πατήστε εδώ αν θέλετε να δείτε τα δικά μας διαθέσιμα photobooth.

ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ
Espa banner Espa banner