Ελληνικά English
Photobooth

Πώς να ενσωματώσετε ένα photobooth σε μία εταιρική εκδήλωση

Πώς να ενσωματώσετε ένα photobooth σε μία εταιρική εκδήλωση

Σας αρέσει η ιδέα ενός photobooth στην εταιρική εκδήλωση αλλά δεν ξέρετε πώς να το ενσωματώσετε;

Ένα photobooth είναι συνήθως ένα σημείο συνάντησης σε μία εκδήλωση που προσφέρει διασκέδαση σε όσους παρευρίσκονται. Αν το αξιοποιήσετε κατάλληλα, θα σας αποφέρει αυτά που επιθυμείτε.

Είναι το κατάλληλο gadget για εσάς αν κάνετε κάποιο εταιρικό πάρτι, εγκαίνια καινούριου καταστήματος ή κάποια προωθητική εκδήλωση.

Στο team building event της εταιρείας σας για παράδειγμα, τοποθετήστε το photobooth σε ένα σημείο που να είναι εύκολα προσβάσιμο από τους παρευρισκομένους ώστε να μπορούν εύκολα να τραβούν φωτογραφίες.  Άνθρωποι από τα διάφορα τμήματα θα έρθουν σε επαφή, κάνοντας έτσι πραγματικότητα και το team building που επιθυμείτε σε συνδυασμό με τη διασκέδαση που προσφέρει το photobooth.

Σε opening καταστήματος, ένα photobooth θα θέσει τον τόνο της επιχείρησής σας. Θα σας κάνει πιο φιλικό στο κοινό σας από την πρώτη κιόλας μέρα. Επίσης, το υλικό της εκδήλωσης που θα δημοσιευθεί από τους παρευρισκόμενους στα social media μέσω του photobooth θα μεταφέρει το μήνυμα και σε κόσμο που δεν βρισκόταν εκεί αλλά θα κατανοήσει τον ύφος που θέλετε να περάσετε.

My PhotoBooth

Μία προωθητική εκδήλωση μπορεί να επωφεληθεί αρκετά από ένα photobooth. Ειδικά αν έχετε δημιουργήσει ένα hashtag για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, με ένα photobooth μπορείτε να το διαδώσετε πολύ πιο αποτελεσματικά ενσωματώνοντάς το πάνω στην ίδια τη φωτογραφία. Επιπρόσθετα, αν πρόκειται για κάποιο product launch σκεφτείτε πόσο διασκεδαστικό θα είναι να δημιουργήσουμε ένα αντίγραφο του προϊόντος σε life size μέγεθος για να φωτογραφίζεται το κοινό μαζί του στο photobooth όπως και με κάθε άλλο prop!

Κάθε εκδήλωση είναι βέβαια διαφορετική, συζητώντας μαζί, μπορούμε να καταλήξουμε στην καλύτερη λύση για εσάς και τους στόχους που θέλετε να επιτύχετε.

ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ
Espa banner Espa banner